Digitaal Taxeren - kop

Digitaal Taxeren is vernieuwd

Welkom op  het vernieuwde Digitaal Taxeren platform

Digitaal Taxeren is vernieuwdDigitaal Taxeren is vernieuwd. We heten u welkom op het vernieuwde platform. We hebben het voor u nog makkelijker gemaakt om snel een waardebepaling of taxatie te ontvangen voor uw roerende goederen.

 

Wat is Digitaal Taxeren?

Digitaal Taxeren is het online platform voor het snel kunnen aanvragen en ontvangen van een digitale waardebepaling of taxatie. Dit geeft u de mogelijkheid om voor aankoop of verkoop van een object een onafhankelijk advies te krijgen of alleen de waarde van het object te laten bepalen.

 

Waarom digitaal taxeren?

Online of digitaal taxeren is een stuk goedkoper dan een fysieke taxatie. Dit komt doordat de taxateur geen tijd kwijt is aan reizen en op locatie. U geeft de gegevens online door en de taxateur kan direct aan het werk.

 

Ons aanbod

We hebben drie producten welke online (digitaal) aangevraagd kunnen worden, namelijk:

  1. Online waardebepaling: Kom snel te weten wat de waarde van een object is. Prijs: € 10,00
  2. Digitaal Taxatierapport: Een niet ondertekend digitaal document (pdf) met uitleg van de waarde. Prijs: € 17,50
  3. Fysiek Taxatierapport: Een officieel, ondertekend, document met uitleg van de waarde (per post). Prijs: € 27,50

 

Wie zit er achter Digitaal Taxeren?

Het Digitaal Taxeren platform wordt u aangeboden door Value & Views, Onafhankelijk en Erkend Taxatiebureau voor roerende goederen & machinerieën. Ons taxatieteam wordt geleid door Willie Joldersma die elk rapport verifieert en als onafhankelijk & erkend taxateur staat ingeschreven in de KvK. Natuurlijk werken wij veel op locaties in de Benelux echter de online aanvragen worden op ons kantoor te Enschede behandelt.

Zie ook: Over Onafhankelijke Contra Expertise Taxatie.